JellyPages.com

Wednesday, October 21, 2009

hoi lame gile aku xpost

huh berkurun lama...kurahsiakan..cintaku padamu..sbnrnye nak ckp brkurun gak xupdate blog.tgk blog onez pieces tu cam power mmbuatkan aku malas nak update blog aku.muahahha.xpe.t aku da ade bnyak mase nak dibazirkan akan ku olah blog ini menjadi lbih power lg mngalahkan blog raja ahmad petra muahahaha.try gelak care len lak.ekekekekeke (rase cam beruk).
sekian lame xbukak blog aku tertarik dgn brite y aku da bace kat kosmo tp memandangkan zarip kuat kutuk die upload dlm blog die..(cis sggoh kurang ajar)..berite takla besar sgt.tp besar bulat rambut pendek jugakla...bace tajuk pon da nak tekencing gelak ketawe bai...

Pencuri kabel 'Syam Labi' tumpas

1 comments:

mohamadyasir46 said...

syam labi...rumate tu..patot aku tgk labu len mcm je bila men pes dgn aku.kalah memanjang..penat roopanya..