JellyPages.com

Sunday, October 4, 2009

main bola cat (paint ball)

Hoke disebabkan aku dah xsabo2 nak becerite (cam mari bercerite bersame kak wardina lak).make aku nak gtawla semalam aku main bola cat.org bandar pggl mende ni paint ball.kalo aku kt kg dlu pggl main2 perang2.tp zaman dlu lg thrill macam2 senjate digunekan (dan lanskap y digunekan hehe).ade bedil buat gune pen tu, pstu lastik puntung rokok gune getah gelang (ek getah ek org pggl?)huuu tringat lak zaman knk2 rebina tu..

Hoke2 back to the story.aku penahla main bola cat ni sekali dlu mase besame si tutttt.mase tu cam main tembak2 org suke2 je.ni tournament baiii....geng2 y lain pon lebih kurang same je penah tembak dinding je..make semalam aku bersama pasukan aku dgn name Cape Rechardo Team A (sbb ade Team B) y telah disponsor oleh Kelab Cape Rechardo@Navy UiTM dianggotai oleh 7 jejaka kacak dan bergaya (tp haram tataw maen) iaitu:

1.aku@pacak - penembak tak tepat lgsg
2.fitza@captain - ade pengalaman main tournament
3.pap - penah menembak plate kat jugra
4.dare - same cam AG bnyak plan nak tembak sane terbang sini
5.syapiq - player ganti
6.Ag - planning2 mcm2
7.zarip - player ganti

make kami pon berperang kat pdg kompleks sokan uitm.pg2 sbelum maen aku da panaskan bdn maen PES seround 2.AG dgn dare lak panaskan hati dan telinge kwn2 dgn cdgn nak tembak sambil terbang, tembak sambil 4ward roll dan mcm2 aksi counter strike lg.pg tu lepas reg dgr taklimat.bnyak gile team baii 40 kot.y pkai full equip pkaian paintball ade, pakai cam askar nak g perang ade, y pakai pakaian bangla tukang cat ade (name pon paint ball) mcm2 lgla..dan y pasti kami pakai pakaian terbaek y kami ade hehe.

Tounament start kami maen first game.kami da la tatw pape tbe2 kene maen 1st.terbaekkk btol..lawan kami netcom2.team pakwe dgn awek mane ntah.make dgn tataw ape2nye berperanglah kami.dan y bestnye team tu pon tataw2 pape make kami pon berpesta shot budak pompuan tu muahahahahahahahahhaahahaha.....padan muke.dipendekkan cite game pertame sgtt cemerlang dgn full mark muahhahahahahha..

Tpi..game kedue agak hampes..kalah.game ke3 menang.dan kisah paling kecewe game ke4 pluru abes ketike sedang beperang..padahal kami seme dok elok sihat tak kene tembak pon lg.lawan lak team anak org kaye.die bnyak pluru bai..so care terakhir adela kamikaze..nak wat pe pon da tak mampooo so tujela.lastly kalah...dan y paling malang kami tak dpt masuk quater final sbb kalah bape point je..mmg sedeh.cam nak nanges je rse.tp nanges kang berie sgt lak..

so mcm2la citenye.tp sbnarnye ade kntreversi laen disebalik kehabesan pellet kami.cite tu nnti aku cite.(pap kat blog nak blapik2 jgk ke cakap?Aku takot kene saman).soo iktibar pade kami ialah laen kali kalo g perang jgn bawak lemak je bawak pluru extra skali...




1 comments:

PAP said...

hahahahaahha....kisah paintball ni mmg best. kesan parut kt perut aku ni takkan aku lupa..aku berkorban demi team aku,aku ditembak bertalu-talu olhe team anak org kaya tu...abis lebam kt perut aku,peha,celah kangkang,jari,leher...celabai..hahahaha...

p/s: pacak,ckp kt blog pun kena lapik2 gak nnt kena saman kot..yela cm kes sharipah aini dgn siti nurhaliza tu..bahaya gak..hehehehe