JellyPages.com

Wednesday, December 23, 2009

cuti sem 7...

sekali lg entry post kali ni ialah da lame tak post..cam maleh nak update.gpon tade mase beb...cuti kali ape yang saye buat eh?? ok mari kite cube check balik..

abes exam pg FOMDEX (1minggu) pastu ACT (2minggu) pastu balik kg (1minggu saje hehehe) pastu lepak kat umah abg aku kat TUDM (2minggu) pastu pegi uma acong 25 - 27 (masih dlm perancangan) pastu ready nak bukak sem 8...

bnyak gak kesah2 y sengal terjadi dlm mase tu hamjadah tul..kamera ilang..balik kg lak tak bawak moto..ohh sgt teseksa kurasakan..duk dalam bilik je mngeram telo..nak kuar member2 seme tade.yang ade pon sibok bekebon..jd hang kebonla ko..last2 aku membalikkan diri aku ke shah alam (tanpa tujuan) dan beginila aku..sedang mengabehkan mase dgn aktiviti y tak ketentuan..fyp bai.tiap kali aku sebit pkataan ni jantung rase bedebar je..nape eh??jgn maen2 weh..kalo tak succes mau extend aku dibuatnye..

0 comments: