JellyPages.com

Tuesday, March 30, 2010

ombak 10

Salam. I suddenly have something in my mind to share. So to do so I download this crap - blogger for android. Reading the review does not really encourage me to download it..but..i downloaded it anyway. Exploring this apps bring me to one of my blog entry draft. It was drafted on the 30/03/2010. I decided to post it today. Unfortunately the said video is not in this phone. So no video..just words. It remind me of many things.. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Hehe saje je nak upload vids ombak10 kat cni.vids ni onez prod y buat..(dare..ko diam!!!!!).yela harapkan blog ombak10 tu hampas lawak lucah dgn cari duit nuffnang je kejenye..anyway ombak sploh ni dak2 batch aku dalam palapes laut uitm intake 10.ombak 10 tu cam brand name batch akula.tp da hampir kekubo da pon.adela usaha individu2 tetentu nak menyelamatkan nyawe ombak 10 tp since da bnyak kejadian2 aneh dan pelik y blaku (ade anggota y buat slek dan bbagai2 lgk) make aku sendiri da tak heran sgt sal ombak ni.yela da tauliah sape nak sep kawan g da..(bukan aku.org len...).hehe lantakla..tp ni cam kenanganla ..kang da tua2 bangka mane taw nak cari lik vids lame leh bkak paCAKNA neh..



Gua Bosan..

Posted by Picasa
kelik untok paparan yang lebeh jelas

Hehe saje je nak enterprame.keje bnyak tp bosan.gua terpandang icon picasa kat desktop lalu gua kelik dan inila hasilnye.ni pon gua edit pakai paint lepas tu.haha.amatur.nak gune adobe gua tak pandai.ah nantila gua akan belaja jugak.sebab gua pon ingat nak beli kamera gajah untuk hiburan di masa lapang gua suatu hari nanti..btw kenalkan ni awek gua, Shafinaz name die.nak cite lebeh2 pon gua ade keje ni.len kali gua cite sal awek gua ok.

Assalamualaikum =)

Saturday, March 27, 2010

Aku,FYP Dan....


Adoh....xabes2 dengan cherita ni kan? Sekarang da 27 March 2010, mean ade lagi 2minggu jek nak final exam.naseb baek gua ade satu final paper je.tapi ape yang membimbangkan gua ialah FYP gua ni..gua bukanla jenis yang bebal sangat nak tules repot ni.tules repot polis pon gua bolih je..tapi gua tataw mane nak start.gua rase FYP gua ni kurang kajian scientific.sekarang ni gua barula nak setadi balek ape2 yang berkaetan dengan FYP gua.padahal masa amat mencemburui gua.gua tanak extend.gua nak grad bersama kawan2 gua.subject laen gua rase ok.FYP ni je.


oklah gua cherita pasal FYP gua.tajok FYP gua ialah "Development Of Free Flow Water Turbine For 5kW Electric Power Generator".gua kene buat free flow water turbine untuk generate lektrik.tujuannye nak menerangi pusat kajian dan penyelidekan UiTM Perhilitan nun kat dalam hutan kat Taman Negara nun.almaklomla dalam hutan tebal cam janggut osama tu mane ade letrik.kalo da ade letrik kang bolela tarzan dan rakan2 tengok piale dunie bulan 6 nanti ye tak? projek ni yang sebenar2nye dikerat tige.gua hanye kene buat water path ataupon conduit untok turbine tu.soo kirenye kajian gua melibatkan subject killer yang gua pernah repeat dulu iaitu Fluid Dynamics.haram jadah betol!!


So sekarang gua sedang terkial2 melakukan calculation untuk force dan velocity aer yang melalui conduit torsobut.arghhh makin gua cherita maken mental pulak.dengan masa yang berbaki tak brapa lama lagi ni gua mesti segera mnyiapkan kalkulasi dan laporan gua.kalau gua terlewat maka padah lah gua.gua boleh saja extend.tiada masalah bagi gua sebenarnya.tapi ini semua berkaitan ego dan pride.malulah gua kalau extend.hanya kerana FYP ini.sedangkan gua bukanlah repeat subject.entahlah.gua harap gua akan berjaya.lu semua doakanla gua dapat ilham supaya projek gua ni berjalan licin.

Friday, March 26, 2010

Kembali Blogging

sekian lame xpost kan?bzla..bz dgn hidup sbg student final sem ni.ntahla oi..makin aku piki maken saket kepale aku.cuak pon ade.hidop aku?sepeti biase saje.tiada yang hebat dan grand.nah aku suda hupdate blog aku.tambah templet saja.semua aku eksplo sendirik.yelah aku ni kan buta IT.naseb baek aku ni cepat juga pickup macam pikap sebuah moto cup bulat..tp ni jela yang mampo aku haselkan .next time aku cuba bg nampak lagi menarek tertarek kau memang de bom!mase tu nelson mandela dengan datuk najib pon datang kat blog aku chatting..

hmmm..khembali kepada kesah hidop aku.hari2 yang aku lalui sepeti biasa saja.sem ni kelas berkurangan.tapi maseh aku merasakan kesempitan masa.mungkin itu petanda aku harus meningkatkan amal yang sememangnya tandus ini.kerja?banyak.bersepah seperti selipar di depan masjid di pagi raya.Fyp mini projek mega projek projektor traktor kontraktor semuanya ada.kusut sekali kurasakan.mahu saja aku berlari dari semua ini..tapi hendak kemana??lagipon aku bukanlah pelari jarak jaoh.paling jaoh pon aku buleh lari 2.4km non stop lepas tu pasti aku termengah2 menchari ayer seperti sudah lima hari sesat di gurun kedah tempat perusahaan motosikal nasional MODENAS.

ahh jam sudah berputar hampir 1 4/5 pusingan untuk hari ni.mungkin sudah tiba masa aku menghenyakkan tubuh kurusku ini diatas tilam.tp aku maseh belum menunaikan tanggungjawabku yang ke 5.ya Allah..Astaga..

sudahlah.biar aku berangkat dulu.solat dan menutup mata.harap2 datang mimpi2 indah malam ni..selamat malam semua.a

Thursday, March 25, 2010

crite pasal motor..25 March 2010



Ni WDS 1237.sebuah RXZ 135 berwarna hitam dengan belang ala ala kesatria baja hitam..