JellyPages.com

Tuesday, March 30, 2010

ombak 10

Salam. I suddenly have something in my mind to share. So to do so I download this crap - blogger for android. Reading the review does not really encourage me to download it..but..i downloaded it anyway. Exploring this apps bring me to one of my blog entry draft. It was drafted on the 30/03/2010. I decided to post it today. Unfortunately the said video is not in this phone. So no video..just words. It remind me of many things.. ●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● Hehe saje je nak upload vids ombak10 kat cni.vids ni onez prod y buat..(dare..ko diam!!!!!).yela harapkan blog ombak10 tu hampas lawak lucah dgn cari duit nuffnang je kejenye..anyway ombak sploh ni dak2 batch aku dalam palapes laut uitm intake 10.ombak 10 tu cam brand name batch akula.tp da hampir kekubo da pon.adela usaha individu2 tetentu nak menyelamatkan nyawe ombak 10 tp since da bnyak kejadian2 aneh dan pelik y blaku (ade anggota y buat slek dan bbagai2 lgk) make aku sendiri da tak heran sgt sal ombak ni.yela da tauliah sape nak sep kawan g da..(bukan aku.org len...).hehe lantakla..tp ni cam kenanganla ..kang da tua2 bangka mane taw nak cari lik vids lame leh bkak paCAKNA neh..



0 comments: