JellyPages.com

Friday, March 26, 2010

Kembali Blogging

sekian lame xpost kan?bzla..bz dgn hidup sbg student final sem ni.ntahla oi..makin aku piki maken saket kepale aku.cuak pon ade.hidop aku?sepeti biase saje.tiada yang hebat dan grand.nah aku suda hupdate blog aku.tambah templet saja.semua aku eksplo sendirik.yelah aku ni kan buta IT.naseb baek aku ni cepat juga pickup macam pikap sebuah moto cup bulat..tp ni jela yang mampo aku haselkan .next time aku cuba bg nampak lagi menarek tertarek kau memang de bom!mase tu nelson mandela dengan datuk najib pon datang kat blog aku chatting..

hmmm..khembali kepada kesah hidop aku.hari2 yang aku lalui sepeti biasa saja.sem ni kelas berkurangan.tapi maseh aku merasakan kesempitan masa.mungkin itu petanda aku harus meningkatkan amal yang sememangnya tandus ini.kerja?banyak.bersepah seperti selipar di depan masjid di pagi raya.Fyp mini projek mega projek projektor traktor kontraktor semuanya ada.kusut sekali kurasakan.mahu saja aku berlari dari semua ini..tapi hendak kemana??lagipon aku bukanlah pelari jarak jaoh.paling jaoh pon aku buleh lari 2.4km non stop lepas tu pasti aku termengah2 menchari ayer seperti sudah lima hari sesat di gurun kedah tempat perusahaan motosikal nasional MODENAS.

ahh jam sudah berputar hampir 1 4/5 pusingan untuk hari ni.mungkin sudah tiba masa aku menghenyakkan tubuh kurusku ini diatas tilam.tp aku maseh belum menunaikan tanggungjawabku yang ke 5.ya Allah..Astaga..

sudahlah.biar aku berangkat dulu.solat dan menutup mata.harap2 datang mimpi2 indah malam ni..selamat malam semua.a

0 comments: