JellyPages.com

Tuesday, April 20, 2010

Dunia Sudah Terbalik

¡¡¡¡¡¡¡ʞılɐqɹǝʇ ɥɐpns ɐıunp

¡ƃuɐƃƃuɐl ƃuɐƃƃunʇ dnpıɥ ʇɐnq dʎɟ ɥɥɥƃɹɐ

MySpace

Kisahnya FYP aku sudah tak logik lagi.Bermula dengan masalah fabrikasi.Okay supervisor cakap kita request budget UiTM dan hantar kat kedai untuk fabricate.Settle masalah tu.Tapi timbul masalah lain.Scope project semakin kecil.Kemudian kami pergi site kat Taman Negara.Timbul lagi berbagai masalah.Ini memang masalah yang patut wujud sebenarnya.Sebab tu ade problems statement dalam projek kan?Kemudian timbul masalah parts.Macam mane dengan generator?Ade pulak macam-macam requirement.Last-last beli je ape yang ada mengikut spesifikasi yang logic.Arghhh...kemudian masalah design.Masalah drawing.Berat benda tu.Macam-macam lagi!

Arghhh aku da nekad.apa nak jadi jadilah!Sekarang aku estimate je berat menatang ni.The rest of analysis itu aku kire.Asalkan aku grad.Pastu kalo nak extend projek ni then proceed aku tak kesah.Yang penting grad!Ahad ni ade satu paper.Kena siap semua tu.Lantaklah apa nak jadi.


AKU MESTI GRAD SEM NI!
MySpace

2 comments:

mHarisuddin said...

Kepada Abg Cak,
besela tu kalo ngn FYP ni...FYP aku pun lebih kurang cmtu gak..kene tambah mcm2 lagi...sakit otak dibuatnya...
dh la bende aku wat tu xtau btol ke x..aku taram je..
yg penting aku nak grad jugak..
xkesah ape jadi...gua mmg serabut ngn FYP..
apepon,lyn jela yek abg cak...
semoga grad ngn cemerlang n terbilang...

mohamadyasir46 said...

haha sedap hati aku kalo dewa pon ckp camtu..kalo dewa pon serabut mestila aku 3 kali ganda serabut.yup.memang aku pontataw betol atau tidak fyp aku ni.cume aku rase aku kekurangan content.itu y bikin pening tu.