JellyPages.com

Thursday, April 8, 2010

Saye student LAW, IT, Business dan banyak lagi..

Pejam celik pejam celik da 8 April 2010..huh..da nak abes em ni..gua ade satu paper je sem ni.dan paper tu 25hb April ni.adoh..gua langsong tak prepare ape2.bukan sebab gua ni pemalas tahap babi dalam kandang tu.tp gua bizi dengan projek dan assignment untuk sem ni.gua hambek 5 subjek je pon tapi tiap sabjek tu seme ade projek2 mega yang perlu gua setelkan.Dala tu, subjek2 tu ade yang agak menyimpang dari subjek kejuruteraan yang gua hambek ni.sem ni gua blaja law.gua ni memang suke melanggar undang2 jadi tekial2la gua nak blaja mende tu.
MySpace
naseb baek satu chapter je ade yang melibatkan law tu. baru ni gua ade satu projek.projek tu gua kene buat program gune C++.Tu sabjek budak IT!!
MySpace
Tapi nak xnak gua tabahkan jugak hati gua.Minggu depan da nak kene sabmit.matila gua kalo xsiap.Malam esok plak gua ade test marketing.Gua rase kalo lu orang xtaw gua ni student pe konpom lu orang xle nak agak kan.Abes seme subjek gua taram.LAw marketing IT physics chemistry design welding language agame...komplit abes kos yang gua hambek ni.
MySpace
Anyway, gua saje je nak meluahkan perasan perasaan gua.gua tensyen.keje bnyak nak mampos.lagi sebulan lebeh lagi gua da nak grad.pastu gua pon tataw nak buat hape.sebab gua ade projek dengan  supervisor FYP gua.kalo ikotkan gua nak keje off shore je.duk kat pelantar nun.masyuk weh.koman2 belas2 riban gaji gua.Haha berangan lak gua.arghh biarla biar masa yang menentukan.sekarang ni gua kene settlekan sem ni dulu.pastu baru piki whats next.Gua da nak caloo ni.nak rilex2 badan gua yang letih nih.okla next time gua post lagi.Assalamualaikum.
MySpace

0 comments: