JellyPages.com

Saturday, May 22, 2010

Mencarut Dalam Hati

Hmm..ok bunyi cam tajuk lagu Ungu: Cinta Dalam Hati.Tapi ni even worst dari perasaan cinta betepuk sebelah tangan keh. Boleh aku mula mencarut sekarang? Sengal sekali 2 minggu yang baru berlalu ni. Membuatkan aku mahu mencarut sepuas-puasnya. Ok itu salah.Sepatutnya aku istighfar.Astagfirullah..(sejukkan hati).Kurang hasam betol nasib aku lately!! (Tercarut juga akhirnya)..

Nak aku ceritakan?

Pertama: FYP aku belum diberi marks.Supervisor aku pegi tabligh dan xdapat dihubungi.TERBAEKKK!!!!!
MySpace


Kedua: Engineer PROTON xmo masuk umah aku.TERBAEKKK!!!!!
MySpace


Ketiga: Aku tade duet nak bayar sewa rumah.TERBAEK!!!!!
MySpace


Keempat:Duit motor tak bayar lagi bulan ni.TERBAEKKKK!!!!
MySpace


Kelima:Adik aku suh beli netbook tapi tergune duet tu.LAGI BAEKKK!!!!!
MySpace


Keenam:Kerja yang tetap maseh tiade.
MySpace


Ok sebenarnye banyak lagi nasib malang yang menimpa.tapi takpa aku rahsiakan dalam hati aku.so sekarang ni aku tengah mencarut dalam hati.Whats next?Bunuh diri? Rase cam sial..





Saturday, May 8, 2010

Sekali lagi?

Ntahla.Aku banyak rahsia.Rahsia tentang diri aku.Dan rahsia tentang orang lain.Aku flexible.Aku jarang tetapkan benda ni aku tak nak benda ni aku nak benda tu aku suka benda tu aku tak suka.Unpredictable?Mungkin.Aku bertindak ikut mood.Moody?Tak.Aku tak moody.Cuma sukar dijangka. Kelebihan aku kadang-kadang aku pandai mengagak sesuatu perkara based on current situation.Ini bukan forecast.Aku tiada kalkulasi untuk meramal.Tapi lebih kepada prediction yang..fortunately selalu betul.Kadang-kadang orang cakap cerita tu sekerat je.Mungkin dia nak berahsia.Dan aku akan predict the whole story.yang happen to be correct.

Kenapa aku merepek lagi ni?Mestilah ada sebabnya.Nanti aku sambung.Sekarang aku ada hal nak settle.To be Continued.

Ok hari ni aku sambung.malangnye aku da tak ingat ape yang aku nak cite..so?habesla kat sini citenye.haha.BTW update terbaru.aku da dapat keje.tapi bukan permanent.ok la sementara aku nak cari keje yang stabil.sok start keje.selasa aku plan nak pergi interview apprentice program Sime Darby.harap-harap adela rezeki aku.kalau dapat yang tu then dah selamat masa depan aku (kembali kepada kelapa sawit!!)haha..tu je nak cite.calo..