JellyPages.com

Saturday, May 22, 2010

Mencarut Dalam Hati

Hmm..ok bunyi cam tajuk lagu Ungu: Cinta Dalam Hati.Tapi ni even worst dari perasaan cinta betepuk sebelah tangan keh. Boleh aku mula mencarut sekarang? Sengal sekali 2 minggu yang baru berlalu ni. Membuatkan aku mahu mencarut sepuas-puasnya. Ok itu salah.Sepatutnya aku istighfar.Astagfirullah..(sejukkan hati).Kurang hasam betol nasib aku lately!! (Tercarut juga akhirnya)..

Nak aku ceritakan?

Pertama: FYP aku belum diberi marks.Supervisor aku pegi tabligh dan xdapat dihubungi.TERBAEKKK!!!!!
MySpace


Kedua: Engineer PROTON xmo masuk umah aku.TERBAEKKK!!!!!
MySpace


Ketiga: Aku tade duet nak bayar sewa rumah.TERBAEK!!!!!
MySpace


Keempat:Duit motor tak bayar lagi bulan ni.TERBAEKKKK!!!!
MySpace


Kelima:Adik aku suh beli netbook tapi tergune duet tu.LAGI BAEKKK!!!!!
MySpace


Keenam:Kerja yang tetap maseh tiade.
MySpace


Ok sebenarnye banyak lagi nasib malang yang menimpa.tapi takpa aku rahsiakan dalam hati aku.so sekarang ni aku tengah mencarut dalam hati.Whats next?Bunuh diri? Rase cam sial..





2 comments:

Anonymous said...

ei..merepek..
tiap org ad msalah..
tp jgnla tlampau down sgt..
byk2 la doa..cr DIA..insyaALLAH...

YASIR said...

ye taw cik finaz..