JellyPages.com

Saturday, May 8, 2010

Sekali lagi?

Ntahla.Aku banyak rahsia.Rahsia tentang diri aku.Dan rahsia tentang orang lain.Aku flexible.Aku jarang tetapkan benda ni aku tak nak benda ni aku nak benda tu aku suka benda tu aku tak suka.Unpredictable?Mungkin.Aku bertindak ikut mood.Moody?Tak.Aku tak moody.Cuma sukar dijangka. Kelebihan aku kadang-kadang aku pandai mengagak sesuatu perkara based on current situation.Ini bukan forecast.Aku tiada kalkulasi untuk meramal.Tapi lebih kepada prediction yang..fortunately selalu betul.Kadang-kadang orang cakap cerita tu sekerat je.Mungkin dia nak berahsia.Dan aku akan predict the whole story.yang happen to be correct.

Kenapa aku merepek lagi ni?Mestilah ada sebabnya.Nanti aku sambung.Sekarang aku ada hal nak settle.To be Continued.

Ok hari ni aku sambung.malangnye aku da tak ingat ape yang aku nak cite..so?habesla kat sini citenye.haha.BTW update terbaru.aku da dapat keje.tapi bukan permanent.ok la sementara aku nak cari keje yang stabil.sok start keje.selasa aku plan nak pergi interview apprentice program Sime Darby.harap-harap adela rezeki aku.kalau dapat yang tu then dah selamat masa depan aku (kembali kepada kelapa sawit!!)haha..tu je nak cite.calo..

3 comments:

nurain said...

hmm..

cantek gak blog ko..blue biru!

mHarisuddin said...

fulamak bro..smart seh blog...blue color..
terbaek..
semoga berjaya dlm ape jua bidang ko keje nnt..

YASIR said...

ayien time blog aku tak blue ko tanak melawat da blue baru nak melawat..

sudin: u 2 bro.hehe u have to struggle first i think.harap2 dapat sime darby.