JellyPages.com

Tuesday, June 15, 2010

Nak aku cakap kasar dengan kau?

Malam ni aku tengah online buat report inspection sekolah SK Taman bukit Indah Ampang.Internet connection slow gile.tapi aku tade complaint.Yela internet ni pon aku pinjam.Nak komplen??Xbersyukur.Dahla tu aplikasi BCMAS JKR ni slow respon die.Makin malas aku rase.

Aku perasan kau online.Ntah saje tangan aku gtal nak click YM kau.Bukan aku selalu YM pon.Tapi saje je nak bertanya khabar.Yela dah lama tak dengar cerita kau.Ntah hidup ntah mati.Kerja ke tanam anggur.Ke jual body kat area mak nyah kat JB nun.Pesal aku menyibuk pasal kau ni?Sebab dulu aku penah minat kat kau.Sejak aku darjah 6.Sampai aku tingkatan 5.Even masa matrik aku dengan selamba usya kau walaupon aku berkapel dengan kawan kau sendiri.Sampai macam tu?

Kita ni macam tak dapat dipisahkan.Cuba kira berapa lama kita bersama?Dari darjah satu.Sampai kita sama-sama kat menara gading.Kebetulan semuanya tempat yang sama kalau tak sekelas pun.Dulu aku gilakan kau.Aku buat benda-benda pelik dalam hidup aku sebab kau.Tapi kau student skema, baik dan teratur.Aku ni?Aku natural.dan straight to the point.Very out spoken.Ala dulu pun kau penah suka kat aku.Walaupun kau kata tu zaman budak-budak.Tapi suka tu ade.Dan ntah bila suka tu hilang.Aku tak tau.Sebab kau skema.Tapi aku tak penah nak marah-marah.Cakap kasar kat kau.Walaupun kau kadang-kadang buat aku sakit jiwa.Paling kuat pun aku tumbuk tanah.Sakit oo tangan aku.Sampai matrik pun aku selalu sakitkan tangan aku.Sekarang takla.Sekarang aku tukar method lain.Cane?Rahsia..haha.

Cuba kau ingat.Penah tak aku tengking kau ke.Sound direct kat kau kate KAU SKEMA NAK MAMPOS, POYO, DAN HIPOKRIT!!Pernah?Ha ni aku nak bagitau sekarang.KAU SKEMA DAN HIPOKRIT.Poyo tu x kot.Dulu time aku terkejar-kejar kau kau buat bodo je.Bikin sakit hati aku je.Tapi aku layan je.Sekarang ade aku kesah??Aku buzz kau nak tanye khabar tanya kau kat mane sihat ke buat ape.Kau nak berahsia lagi??Poyo je kau.Camla aku nak usha kau.Wei kamonla.Kate kite kawan.Pehal ko takut sangat aku taw location kau.Cam ade effect dalam hidup kau je.

Huh.dah la.Kau nak buat ape ke.lantak kau la.Malas aku nak layan kau.Kau ingat dulu aku suke kau aku takle ckap kasar dengan kau?Ni aku nak cakap sikit.PEGI MAMPOS!Hah tentu tragis kan bile sorang gadis skema kene sound camtu.NAh sekali lagi.INGAT DAH BAGUS??Tu je.Selamat malam.

6 comments:

Anonymous said...

ele..ckp jela..poyo je..hoho

YASIR said...

igt pakai anon org tataw sape?huh..balik kang siap kene cubet!

YASIR said...

kan aku da ckp tersound.abesla cite kite.

Anonymous said...

ele.poyo.mmg tu yg dtakutkan snanye.
mgabaiakn..hakikatnye u r not..
eleh...ske mnyembunyikn..huhu..

Anonymous said...

so wat kalo da sound..haha
ei.wat bodo je la. x ya nk comen2 da.
wat budo kunun..cit.ahaha

Anonymous said...

nmpk sgt de sgt effect snanye..
xyala nk poyo..sorok2 xnk ngaku.hipoktit.cit. :P
kalo de x effect pedulik r cntct ke x pon.
x ke bgitu... cm anda katakn pd sy..
"hemsem sgt ke smpai asek pk"
sm je konsep de k...
renung2kn la..