JellyPages.com

Sunday, July 11, 2010

UiTM Dihatiku

Assalamualaikum.semalam time buat report inspection aku terjumpe sesuatu kat net ni.ade lak sorang mamat sangap publisiti post cakap UiTM universiti sampah.adoiyai..apeke bengap sangat mamat tu.dala post kat FB die lak tu.die ingat facebook die tu die sorang bole bukak agaknye.nila contoh mamat2 sucker yang aku paling menyampah.depan awek akula paling macho bergaya tapi flush tak pandai.eh ape kaitan??haha..

zaman UiTM aku dah berakhir.tapi hati aku membara jugak la kan tengok post mamat gile glamour ni.aku rase kalo budak2 UiTM jumpe mamat ni mau pecah jugakla muke die.aku pon nak jugak pecahkan muke mamat UKM ni.kalo ko tengok mamat ni die ni lehla aku kategorikan mamat kampung poyo mcam dak town, gile publisiti, tiada bakat sukan, tidak berani join ROTU, dan hanya berlagak macho depan pompuan (tapi  gagal), lembik.senang kate loserla. beringus lagik.ape ingat ko datang dari UM UKM ko keluar pasti dapat kerje??setakat nak kerja basuh pinggan kat kedai mamak bole ar.tu pon kalau die nak ambik melayu..ko kalau da berjaya kerja dan stabil barula leh cakap besar sikit.tu pon ntah2 ko kene band jugak.bengap nak mampos ko ni.aku rase ko mesti tukang sapu kat UKM tu ka?ko tak puas ati sebab Indon cleaner kan UiTM gaji lagi tinggi dari kau kan..okla ni aku post ape die cakap kat FB die.sure name die memang femes satu malaya sekarang ni.die dah mintak maaf pon.tapi ala takkan maaf je kot..haha..kurang2 kene due tige das baru fair kan.baru tangan tu ketar2 sikit laen kali nak type pape kat FB kan..hehe.


ni muke mamat tu ye.kalo jumpe kat tepi2 jalan tu kasila due tige das penumbuk ke penerajang padu maut ke..aku nak bayar tak mampula..tapi kalau korang perlukan punch bag maka ini adalah peluang keemasan anda!ni muke 'ensem' mamat tu.haha busted:

haha cam lauk kan muke mamat ni.patot otak kecik.apalagi kasi cukup2!!sebarkan ke seluruh umat UiTM!!!hidop Hell Engine!!wohoo tibe2 semangat engine aku membuak2.kene post muke mamat ni kat blog hell engine ni.kasi otai2 hell engine taw kesah die.hehe.okla MOHD SAIFUL IZAN..aku rase ko better extend lagi satu sem la.nyorok jauh2 kat ceruk rantau.selagi ko duk lembah klang ni maka tak selamatla ko.ni saranan aku ni.untuk menyelamatkan ko jugak.yela aku take care sal kau mangkuk..haha.owh btw die da mintak maaf.tapi maaf tidak mampu membantu anda dikala ini.. haha (banyaknye gelak ketawa aku)..okla menyampah lak post sal mamat bengap ni.pandai2 korangla dol..caloo.. ;)

Friday, July 9, 2010

Sotong buat lagi.


Germany vs Spain
spain menang die kate.nah betol memang spain menang 1 - 0 hasil jaringan carlos puyol.veteren tu..hehe..sotong oh sotong..

Sunday, July 4, 2010

Ini sotong bukan sebarang sotong.

Sotong.Ape yang hebat sangat tentang seekor sotong?ye die ade banyak tentacles dan boleh pancut dakwat hitam.dan die kawan baik spongebob.so pehal die kene masuk dalam blog aku ni?

Encik Squidward

Tapi ade seekor sotong kat german ni da mengganggu kempen piala dunia aku kali ni.sebab die ade kuasa psychic.nak taw ape die buat?nah bace ni:

An octopus with possible psychic powers, who has correctly picked the winner of Germany's four World Cup matches so far, on Tuesday tipped Germany to beat Argentina in their World Cup quarter-final match on Saturday.

Paul, a two-year-old octopus born in England now living in a German aquarium, has a 100-percent winning streak at the World Cup -- and even accurately predicted Serbia would beat Germany in their Group D match-up earlier in the tournament.

The eight-legged octopus, a denizen of Sea Life in the western town of Oberhausen, has turned into a celebrity oracle for getting all four picks right so far -- including last Sunday's elimination round match when Germany beat England.

On Tuesday, Paul once again was given the choice of picking food from two different plastic containers lowered into his tank -- one with an Argentine flag on it and one with a German flag.

The container Paul opens first is seen as his pick. Paul moved cautiously and spent about 45 minutes mulling his decision before eating the food in the box with the German flag -- suggesting a hard-fought win in extra time or even penalties.

Last week Paul ignored the England container and quickly went for the container with the Germany flag -- which was taken as a hint that Germany would win a decisive victory

"It took Paul a really long time to make up his mind today for the Argentina-Germany match," said Sea Life spokeswoman Tanja Munzig. "Even after he opened the Germany container it took him a while to go in and eat the clam."

Munzig said, by contrast, it took Paul only seconds to decide before the England match to go for the Germany container.

"That it took him so long to make up his mind suggests it'll be a very tense match against Argentina that won't be decided until the very end -- maybe not even until penalties," she said.

Munzig also denied any suggestion the containers were rigged. The morsel of food is identical and the containers are lined up in the same order as FIFA. Argentina was on the left side on Tuesday (because the match is Argentina-Germany) whereas England was on the right last week (Germany-England).

"There are no tricks, the food is the same and everything in the two containers is the same except for the flags," she said.

So how does Paul do it?

"That's his secret," she said.
Paul (bukan Paul Moss)



Agak sengal jugakla binatang ni kan.bukan bodoh-bodoh alang cam Squidward.Pandai lak die tilik.Semua game german main die predict betul!

GERMAN VS  AUSTRALIA
4                  0
GERMAN VS SERBIA
0                 1
GERMAN VS GHANA
1                 0
GERMAN VS ENGLAND
4                 1
GERMAN VS ARGENTINA
4                 0
Semua prediction sotong ni betol plak tu.aku rase pasni harge sotong akan naik sebab semua kaki judi beli sotong.Apepun ade aku kesah argentina kalah??baek aku piki pasal ninja haha.Ninja?Hoh tu cite laen.okla nak pegi pasar jap ni.nak beli sotong..


Thursday, July 1, 2010

Google Translator Yang Lucah

Haha hadoi saketla perot gelak bile aku translate blog aku ni ke bahasa inggeris gune google translator.Memang cam haram j betol..ntahape-hape die punye translation.Nak tengok cane?ni ha..

Original Version:

Sebenarnya sebolehnya aku tak nak kblog aku ni ada bahan lucah.tapi aku nak jugak cuba post benda-benda lucah cam blog tuttt yang sampai kene band satu malaysia tu.Aku harap follower2 aku tak lari lepas ni.dan harap jugak follower aku tak bertambah terlalu drastik sbb post lucah ni.Takot nanti aku tak sempat nak beramah mesra dengan korang sebab dah ramai sangat.hehe=P


Cube bace translation die ni:


Actually I hate I do not want my kblog lucah.tapi I want to have a try jugak post obscene things coming cam kene tuttt blog a singapore band tu.Aku hope I will not run past follower2 ni.dan jugak follower hope I will not grow too drastic follows I will post pornographic ni.Takot did not manage to catch my CD because many sangat.hehe = P


Korang prasan tak part yang paling bangang dalam text tu? Translation Malaysia ke bahasa inggeris oleh google translator is

MALAYSIA = SINGAPORE!!! 
MySpace


Mane ko belaja ni mangkok??Sengal sunggoh.