JellyPages.com

Sunday, July 11, 2010

UiTM Dihatiku

Assalamualaikum.semalam time buat report inspection aku terjumpe sesuatu kat net ni.ade lak sorang mamat sangap publisiti post cakap UiTM universiti sampah.adoiyai..apeke bengap sangat mamat tu.dala post kat FB die lak tu.die ingat facebook die tu die sorang bole bukak agaknye.nila contoh mamat2 sucker yang aku paling menyampah.depan awek akula paling macho bergaya tapi flush tak pandai.eh ape kaitan??haha..

zaman UiTM aku dah berakhir.tapi hati aku membara jugak la kan tengok post mamat gile glamour ni.aku rase kalo budak2 UiTM jumpe mamat ni mau pecah jugakla muke die.aku pon nak jugak pecahkan muke mamat UKM ni.kalo ko tengok mamat ni die ni lehla aku kategorikan mamat kampung poyo mcam dak town, gile publisiti, tiada bakat sukan, tidak berani join ROTU, dan hanya berlagak macho depan pompuan (tapi  gagal), lembik.senang kate loserla. beringus lagik.ape ingat ko datang dari UM UKM ko keluar pasti dapat kerje??setakat nak kerja basuh pinggan kat kedai mamak bole ar.tu pon kalau die nak ambik melayu..ko kalau da berjaya kerja dan stabil barula leh cakap besar sikit.tu pon ntah2 ko kene band jugak.bengap nak mampos ko ni.aku rase ko mesti tukang sapu kat UKM tu ka?ko tak puas ati sebab Indon cleaner kan UiTM gaji lagi tinggi dari kau kan..okla ni aku post ape die cakap kat FB die.sure name die memang femes satu malaya sekarang ni.die dah mintak maaf pon.tapi ala takkan maaf je kot..haha..kurang2 kene due tige das baru fair kan.baru tangan tu ketar2 sikit laen kali nak type pape kat FB kan..hehe.


ni muke mamat tu ye.kalo jumpe kat tepi2 jalan tu kasila due tige das penumbuk ke penerajang padu maut ke..aku nak bayar tak mampula..tapi kalau korang perlukan punch bag maka ini adalah peluang keemasan anda!ni muke 'ensem' mamat tu.haha busted:

haha cam lauk kan muke mamat ni.patot otak kecik.apalagi kasi cukup2!!sebarkan ke seluruh umat UiTM!!!hidop Hell Engine!!wohoo tibe2 semangat engine aku membuak2.kene post muke mamat ni kat blog hell engine ni.kasi otai2 hell engine taw kesah die.hehe.okla MOHD SAIFUL IZAN..aku rase ko better extend lagi satu sem la.nyorok jauh2 kat ceruk rantau.selagi ko duk lembah klang ni maka tak selamatla ko.ni saranan aku ni.untuk menyelamatkan ko jugak.yela aku take care sal kau mangkuk..haha.owh btw die da mintak maaf.tapi maaf tidak mampu membantu anda dikala ini.. haha (banyaknye gelak ketawa aku)..okla menyampah lak post sal mamat bengap ni.pandai2 korangla dol..caloo.. ;)

4 comments:

MHarisuddin said...

mamat ni mmg agak kurang diajar la..aku mmg xpuas hati..
ade 1 group kt facebook benci die..
aku cepat je join...mmg tuutt btol la mamat ni..
agak2 dh lame idop ke..berjaya pon belom lagi..nak sedap2 ckp cmtu..
ade rase makan safety shoe aku baru tau..haha

YASIR said...

bagi je safety shoe ko tu sudin.sumbat lathe machine dlm lobang idong die baru die sedar ckit..

p3 said...

dier mmg wat silap besar....kalo nak compare nisbah student ukm ngan uitm....mmg lunyai r mamat 2 nnt.....sampah2 pun bangsa ko ramai kat c2 jugak......kalo la sok ad masuk papper bdak mati kena hentak ngan bdak2 uitm.....mmg best r....ha3....

PAP said...

e'eleh mamat ni..muka die yang cam sampah nak ckp uitm sampah..mmg silap besar la mamat sampah ni...uitm di hatiku selamanya...hidup uitm!