JellyPages.com

Sunday, October 10, 2010

Survey: Benarkah Bf/Gf Anda Berubah Bile Dah Bekerja?

Untuk pertama kali dalam sejarah blog aku yang hidop segan mati tamau ni, aku mengadakan survey.hmm kenapa?sebab tiba-tiba persoalan ni timbul kat kepala aku.kerana aku menerima rungutan dan komplen yang tak direct mengatakan aku ni len macam lepas da bekerjaya neh.yela contohnya bz memanjang..kekurangan masa nak msg atau kol..dan juga jarang memberi respon.okeh i admit i did it.tapi takla obvious sangat.i try jugak to do what i suppose keh.cumenye tadela successful macam mase aku student dulu..paling penting perasaan aku tak berubah.maseh same.aku kan memang macam ni.okeh janganla compare dengan mase mule-mule becinta.mase tu memang semua orang terbang.im soo sorry i dont fly anymore.(to be honest).but the feeling is remain the same.and i do luv u the way u are.my weakness?memories.past.history.kadang-kadang aku tak dapat menerima kegagalan kisah silam aku.tu je.itu je yang banyak menganggu fikiran dan perasaan aku (in term of this special relation things).the rest?im fine.we are cool and ok as far as i am concern.eh nape merapik neh?

back tu tujuan asal.okeh topik ni aku tujukan untuk sape2 je sebenarnya.pada yang berminat nak memberi pendapat komen atau berkongsi cerita.maybe dengan komen korang aku akan lebih sedar ape yang sedar belaku dalam hidup aku sekarang.mudah-mudahan aku da ubah pape kalau ape yang aku wat sekarang salah.demi kebaikan aku dan orang lain jugak termasoklah korang semua..

Ha ape pendapat anda?adekah bf/gf korang berbeda lepas diorang da bekerjaya?tak kirela die keje kilang simen ke atau kilang pau mak cik rokiyah.asalkan bile die start keje tu adekah korang rase die bukan orang yang same lagi?adekah die ade skandal dan sebagainya?adekah juge die semakin baik macam imam masjid kampung anda?atau jahat macam ali setan?atau die same je.macam mase die tade kerjaya dulu?yela mase bercintan cintun kat kolej sekolah universiti atau tadika dulu..ha cube komen ckit kasik aku paham.manela tao kite dapat berkongsi masalah dan bertukar-tukar no phone pendapat ke..hehe..okehla harap2 korang dapat membantu aku menyelesaikan persoalan ni.jangan biarkan hidop anda diselubungi misteri..

MySpace

4 comments:

nurain said...

ade jugak berubah, sangat bizi, nak jumpa susah, balas mesej n kol dah kurang itet...tapi tak kisah kot, sebab nak kumpul duit, untuk kite jugak kan. nak tawen2..lalalala

tapi kalo die berubah gatal pada perempuan lain harus kena pelangkong!

Anonymous said...

tiade salahnyer klu kita kurangkn msg kurang kol kurangkn sgala aktviti bersama bf/gf coz kita bukan ade apa2 ikatan lg pon. y penting kita jujur dgn pasangan.. lg byak kol lg byak msg lg byak dosa.. arap aku pon dpt kekuatan tuk hdapi kisah cinta cintun nie dgn berjaya dunia and akhirat..

YASIR said...

hmm mmg tu jugak ape yang aku pk actually.betol kan ayien?apepun aku rasa tu harga yang perlu dibayar untuk sebuah kerjaya.dan anon benar aku pon nak jauhkan diri dari semua tu.elok jugak aku jauh.kurang dosa.cuma bab kawen tu ade sikit masalah..

Anonymous said...

ape masalah ng bab kawen tu?