JellyPages.com

Tuesday, December 14, 2010

Faking is a skill I need to learn.

Pernah rasa keliru dengan identiti sendiri tak?

Semakin lame kat sini semakin aku terasa aku hilang diri aku.Its not a big matter actually.Its just that i feel like im faking too much.im an actor.i act a lot.i used to it.dan sebenarnye hidup ni memang drama.dan semua orang adalah pelakon.cumanya aku adalah pelakon yang berlakon dalam dalam yang memang aku sedang lakonkan.kire macam dalam drama ade drama lagi inside.mungkin korang tak sedar kan?ntah.

hipokrit?bukan.tak jujur?bukan jugak.aku cuba membina identiti yang baru.aku tak boleh remain dengan cara yang lama.sebab environment da berubah.aku kena ikut peredaran masa dan keadaan sekeliling.aku selesa dengan suasana kat shah alam dulu.tapi sekarang aku kene take a very big step.nak ubah mase depan.kenela wat seme ni.

Anyway da lame sangat2 kan aku tak update blog ni..last update 9 oct.peh berabok beb!puhh puhh puhh...bersawang berhabok blog aku..busyla..tambah lak dengan macam2 OJT..report..presentation..book review..visit..speech..macam2 lagila..ditambah pulak dengan tenet connection yang tak consistent ni..ade sehari tade seminggu.memang hampeh.so disebabkan oleh perkara-perkara tersebut maka aku mempunyai alasan yang kukuh untuk tak menghapdetkan blog aku ni..

Ape dah berlaku ek 2 bulan yang berlalu ni?macam2.selain daripada kerja life aku run cam bese.sekali sekala aku balik Shah Alam..da macam kampung aku lak Shah Alam tu. owh btw aku da convo!haha.tahniahla kat diri aku sendiri sebab dah konvo..belajar engineering susah payah 4 taun last2 jadi manager..haha.nak wat cane rezeki aku kat sini.segan gak mase konvo aritu kumpul dengan kawan2 seme canang keje engineer kilang keretela kilang simenla project engineerla site engineerla engineer kilang kasut kilang getah kilang pam tayar beskal seme ade..aku dukla diam2.yela kang aku bagitaw aku keje kat kilang kerete tapi jadi manager banyak plak kritikan aku terime..tapi betolla aku keje dekat dengan kilang kerete.satu plant ape?

Haha..adoi sebenarnye aku tengah download update PES 2011 ni.tibe2 internet dibekalkan kembali lak..ape lagi manipulasikan la sepenohnye..hari ni cuti sambut birthday sultan selangor..so cuti 3 harila aku baru2 ni.tapi haram sehelai page pon aku tak bace buku aku bulan ni.dengar lak book review delay.lagi yahoo la ku..hoho.woit da larut malam ni..kang hantu mak limah pulang ke rumah datang lak..gua solat dulu pastu gua nak tidola..sok keje kat distribution lak..nak bawak naek kete atas treler sok.kang tak tido ade lak aku buat stunt atas treler tu sok..haha..okla adios amigos berambos!! asslamulaikommm komm komm kommm!!!!

0 comments: