JellyPages.com

Thursday, July 1, 2010

Google Translator Yang Lucah

Haha hadoi saketla perot gelak bile aku translate blog aku ni ke bahasa inggeris gune google translator.Memang cam haram j betol..ntahape-hape die punye translation.Nak tengok cane?ni ha..

Original Version:

Sebenarnya sebolehnya aku tak nak kblog aku ni ada bahan lucah.tapi aku nak jugak cuba post benda-benda lucah cam blog tuttt yang sampai kene band satu malaysia tu.Aku harap follower2 aku tak lari lepas ni.dan harap jugak follower aku tak bertambah terlalu drastik sbb post lucah ni.Takot nanti aku tak sempat nak beramah mesra dengan korang sebab dah ramai sangat.hehe=P


Cube bace translation die ni:


Actually I hate I do not want my kblog lucah.tapi I want to have a try jugak post obscene things coming cam kene tuttt blog a singapore band tu.Aku hope I will not run past follower2 ni.dan jugak follower hope I will not grow too drastic follows I will post pornographic ni.Takot did not manage to catch my CD because many sangat.hehe = P


Korang prasan tak part yang paling bangang dalam text tu? Translation Malaysia ke bahasa inggeris oleh google translator is

MALAYSIA = SINGAPORE!!! 
MySpace


Mane ko belaja ni mangkok??Sengal sunggoh.