JellyPages.com

Wednesday, September 1, 2010

ntah nak kate ape..

Ok aku tak taw nak post ape.dan aku sedang duk kat bilik hotel sambil tunggu waktu berbuka.tadi aku pegi check IPD Hulu Selangor.Agak menarik jugakla visit kat sini.cumanya bangunan ni uzur sangat.klasik.bangunan tahun 1948 katekan..siap ade kesan tembakan komunis kat main building dia lagi..tapi encik yang follow aku tu hari ni sarjan kot (aku mane taw pangkat polis..askar aku tawla..) baik gile dowh..cam baik yang terlalu..ada paham?mengapa aku kate die baik?ha tu aku malas cerita..just baikla.ready to spend time for other and willing to help in any circumstances.up to willing to let u borrow his car!hmm so masih ada orang baikla kat dunia ni..ingat semua orang da jadi macam aku..

ape lagi nak cerite?ntah.aku ni straight forward.very outspoken.tak berlapik.dan mungkin jugak tak memikirkan perasaan orang lain..hmm ok things to be explain here might hurt somebody's feeling.umm nak cakap ke tanak eh?hmm..xpela..len kalila aku cakap.sekarang ni aku nak pegi bazaar!

(Nila namenye post tade tujuan)
MySpace