JellyPages.com

Saturday, December 25, 2010

Konvokesyen yang berlalu..

Salam..okeh saje je nak upload gambar konvo aku..untuk dikenang kenang di masa depan..tade perasaan pon  mase konvo aritu.just feel nothing.tataw sebab ape.nak kate excited tak jugak.tak rasa macam hari yang besar pon.maybe sebab da kerja kot...mak dengan abah datang.happy.tapi sebenarnya aku lebih berharap mak dengan abah datang masa aku tauliah dulu..hm.xpela tade rezeki.benda dah lepas pun.dan tiada kenangan yang dapat aku bawak balik dari UTM dulu.'kenangan' lain tu tak payah sebutla..nanti bergegar bumi..hehe..jangan marah kepada orang yang berkenaan.anyway walau macam mana kite kenang pun benda yang lepas tetap da lepas.xmungkin masa berundur.

Dulu masa sekolah aku selalu berharap yang aku boleh undur masa.aku keep on regretting apa yang berlaku dalam hidup aku.tapi sekarang ive too much mistakes.da tak larat nak regret lagi dah.so just move on jela.

Bersama family sendiri: abah aku abang mak

aku dan dare

Akhir kate tahniah kepada diri sendiri

MOHAMAD YASIR BIN AB RAHMAN
IJAZAH SARJANA MUDA KEJURUTERAAN (KEP) MEKANIKAL
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA

MySpace