JellyPages.com

Saturday, April 30, 2011

Segan nak cite tapi saya cite gak...

Assalamualaikum.


Takde ape pon nak cite.just nak bagitaw kawan2 yang tersinggah kat blog cabuk aku ni yang aku..aku...aku...
aku bakal jadi tunangan orang 2 May 2011 ni...


Majlisnye kecik je and will be held kat shah alam (rumah dia). No pelamin no baju lawa2 macam orang sekarang. Just parents discussion and a little ceremony between 2 family.


Plannye maybe aku nak menamatkan zaman bujang around Jan 2012 or mid 2012. Semuanya ketentuan Allah.


Terima kasih sayang for being with me.Walaupun kite selalu gado tapi i know we will hold on with each other.No worries, fight is normal.Cuma kadang2 memenatkan.


Anyway tu je nak bagitau..for your info.TQ.

Monday, April 25, 2011

Dah Bulan 4 la!!!

Bukan main lama aku hilang..bukan tak nak update.tapi life da jauh berbeza tak macam dulu.PC aku ni pon dah jadi tukun..sebulan adela 4 5 kali on..kesian..nak kate aku komited sangat dengan kerja tak jugak.tapi nature of the job buat hidup aku sentiasa on the go.mane tak nye as aku cakap masa aku cancel beli moto dulu, routine aku dalam sebulan lebih kurang macam ni.first week duk ofis second dengan third week aku oustation pegi utara.fourth week duk opis balik.boleh kata hidup aku ni rumah rawang opis hotel service centre shah alam.tu jela putarannye.kalau nak kire masa paling banyak aku spend dalam kerete.tula life aku.bosan kan?

bapak bosan!!!!!!!