JellyPages.com

Monday, April 25, 2011

Dah Bulan 4 la!!!

Bukan main lama aku hilang..bukan tak nak update.tapi life da jauh berbeza tak macam dulu.PC aku ni pon dah jadi tukun..sebulan adela 4 5 kali on..kesian..nak kate aku komited sangat dengan kerja tak jugak.tapi nature of the job buat hidup aku sentiasa on the go.mane tak nye as aku cakap masa aku cancel beli moto dulu, routine aku dalam sebulan lebih kurang macam ni.first week duk ofis second dengan third week aku oustation pegi utara.fourth week duk opis balik.boleh kata hidup aku ni rumah rawang opis hotel service centre shah alam.tu jela putarannye.kalau nak kire masa paling banyak aku spend dalam kerete.tula life aku.bosan kan?

bapak bosan!!!!!!!

0 comments: