JellyPages.com

Monday, October 17, 2011

New Berry Hitam =)

assalamuLaikum..
Saje nak test power post pakai BB.yela dulu BB screen kecik..sekarang dah besar sikit..boleh tekan2 pulak tu.haha.dulu aku pakai BB curve 3G (9300).tapi skarang dah hapgred..BB torch 9860.hamagad..sejak bila  gila gadget ni?aku tak gila gadget pon..saja k hapgred sbb ada features yang aku nak tadak kt henpon lama aku..ala dulu mula2 pkai BB pon bukan aku nak sgt tapi boss yang suruh.senang katanya..ada bbm nak (sampai sini je pakai BB ~ the rest sambung pakai desktop)..

Henpon Lame..
Henpon baru..

Henponnye best jugak as compare dengan yang lame.Yela dulu banyak benda yang tak boleh dah boleh dengan BB baru ni.Gune jari pon boleh..dan emel plak aku dapat tengok dengan lebih jelas dan terang..hehe..senang nak keje.Sebelum ni gambar susah gile nak zoom..sengal..dan kamera jugak lebih baik.bolehla tangkap gambar berkaitan kerja =P.emm okla..Hehe tu je..da... =P


1 comments:

Mohamad Yasir Ab Rahman said...

nak bagi review sikit eh..this phone sucks!delay and hang here and there..no flash!i mean flash software not the camera.the camera isnt that bad.ok generally BB isnt that good nowadays.its just the pride of having one.but functionwise, not far from average.better buy samsung which seems to be smoother in operational and much stylish.