JellyPages.com

Monday, October 17, 2011

Dah Kawen Dah!



kami dah kawen 01.10.11 hari tu =)

New Berry Hitam =)

assalamuLaikum..
Saje nak test power post pakai BB.yela dulu BB screen kecik..sekarang dah besar sikit..boleh tekan2 pulak tu.haha.dulu aku pakai BB curve 3G (9300).tapi skarang dah hapgred..BB torch 9860.hamagad..sejak bila  gila gadget ni?aku tak gila gadget pon..saja k hapgred sbb ada features yang aku nak tadak kt henpon lama aku..ala dulu mula2 pkai BB pon bukan aku nak sgt tapi boss yang suruh.senang katanya..ada bbm nak (sampai sini je pakai BB ~ the rest sambung pakai desktop)..

Henpon Lame..
Henpon baru..

Henponnye best jugak as compare dengan yang lame.Yela dulu banyak benda yang tak boleh dah boleh dengan BB baru ni.Gune jari pon boleh..dan emel plak aku dapat tengok dengan lebih jelas dan terang..hehe..senang nak keje.Sebelum ni gambar susah gile nak zoom..sengal..dan kamera jugak lebih baik.bolehla tangkap gambar berkaitan kerja =P.emm okla..Hehe tu je..da... =P